Bij Animal Expert vind je een ruim assortiment voor jouw huisdier. Bieden je een keuze uit meer dan 9000 producten, die vandaag nog aan je verstuurd kunnen worden.
Hiernaast profiteer je bij Animal Expert van een jarenlange ervaring in huisdierproducten: zowel dierenverzorging als -accessoires.
Animal Expert biedt topmerken en kwaliteitsproducten tegen bijzonder gunstige prijzen. Als echte online onderneming kunnen wij ons voor de volle 100% inzetten om het winkelen voor jou gemakkelijker te maken: de gewenste producten gewoon via onze website bestellen en thuis laten bezorgen.

just4pets.nl

Hondenuitlaatservice JUST4PETS is actief in de omgeving Moergestel ,Oisterwijk, Berkel-Enschot, Heukelom en Udenhout en omstreken.Wij begrijpen dat niet iedereen in staat is om zijn hond voldoende uit te laten of beweging te geven. Desondanks wilt u uw hond de beste zorg bieden. Om in deze behoefte te voorzien zijn wij gestart met onze hondenuitlaatservice.
Op deze manier kunnen wij onze passie en liefde voor honden dagelijks in de praktijk brengen en weet u dat uw hond niet de hele dag alleen thuis heeft gelegen, maar een heerlijke dag heeft gehad.

Met ruime ervaring is uw hond bij ons in vertrouwde handen!
Just4Pets haalt de hond(en) thuis op en wandelt minimaal een uur in een veilige omgeving.
De honden worden in groepsverband uitgelaten, in een groep krijgt de hond namelijk de kans om het roedelgevoel op te roepen
(de groepen bestaan maximaal uit 8 honden), lekker te spelen, rennen waar de honden op dat moment maar zin in hebben.
Ook is het mogelijke om uw honden individueel uit te laten.